doki93 2011.06.20. 23:16

Ennyi.

Közel fél év után újra írok ide valamit, nagyrészt csak a saját magam szórakoztatására mivel nemsokan járnak ide.
Nemfogok most regényt írni ahogy kb eddig se lettem, az is lehet hogy az egész kitörlöm miután leírtam a gondolatokat.
Megvolt az érettségi, a bankett is csak napok kérdése. Kíváncsi leszek mennyire marad meg a frenc a többiekkel majd egy pár év után.
Az év úgy összefoglalva jóvolt, szerintem. Nekem tetszett ez az elmúlt 4 év, kicsit talán hiányozni fog a suli hátul a gangszta sor, a baromságok, a kártyázás néhány mókás pillanat az osztálykirándulásokról amit több oldalon keresztül taglalhatnék dehát.. ti nagyrészt mindannyian a részesei voltatok. A reggeli versenyfutás az idővel hogy odaérjek a kávéra meg a csengőre. Nameg a sítábor..  1 kezemen megtudom számolni hány unalmas perc volt. A gépes kávé vagy az eperjó vagy a "boldogság" is olyan dolgok aminek kár hogy vége. A szallagavató is úgyvélem jóvolt.
Ennyit belőlem mára remélem tényleg nem lett hosszu az írás... Helyesírási hibákat nyilván találtok de nemérdekel.. egyszer leírom aztán kész. nem olvasom vissza.

Ha van valami gondolatotok akkor írjátok meg kommentbe.

Köszi hogy elolvastad.. ha csak átlapoztad azt is megértem hogy nemérdekel senkit amit írok.

NA széles utat mindenkinek jó éjt..
CShőő
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bestclassever.blog.hu/api/trackback/id/tr333001715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása